Are you looking for the latest Binance Learn and Earn Quiz Answers? You’ve come to the correct location!
Binance, the popular cryptocurrency exchange, is well-known for its willingness to try new things and expand its offerings. The Binance Bitcoin Button and the Binance Wodl games are just two of the exchange’s recent cryptocurrency-earning offerings. Learn and Earn, commonly known as Binance’s quiz product and dubbed “learn,” is among the oldest and most popular, delivering a wide variety of questions to Binance users in order to earn cryptocurrency.
On 21st September 2022 at 16:00 (UTC) , there will be a Livepeer quiz answers in Binance learn & earn. All the information you need regarding the three quizzes is here, including the correct answers.
The Binance Learn and Earn Quiz Answers – Beginner’s Guide have already been published in a single post. Check this too.
1. What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT
2. Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators
3. Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum
4. What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct
5.Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True
6.Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer
7. Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True
8. Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content
9. Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH
10.When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018
Scan to download
Comments
Leave a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with an asterisk (*).
Comment*
Name*
Email address*