Binance, the popular cryptocurrency exchange, is well-known for its willingness to try new things and expand its offerings. The Binance Bitcoin Button and the Binance Wodl games are just two of the exchange’s recent cryptocurrency-earning offerings. Learn and Earn, commonly known as Binance’s quiz product and dubbed “learn,” is among the oldest and most popular, delivering a wide variety of questions to Binance users in order to earn cryptocurrency.
On 9th November 2022 at 9:00 (UTC), there will be SKL , TRU, Dogecoin , Tezos Quizzes in Binance learn & earn. All the information you need regarding the three quizzes is here, including the correct answers.
The Binance Learn and Earn Quiz Answers – Beginner’s Guide have already been published in a single post. Check this too.
With the goal of helping its customers better understand cryptocurrencies and blockchain technologies, Binance created the Learn and Earn Program.
Users are encouraged to learn more about crypto by reading articles and watching tutorial videos. And then they’ll use that knowledge to earn cryptocurrency by taking tests.
These have time-sensitive rewards that decrease in value with time. Both of the introductory classes cost 50,000 SHIB and cost half a billion US dollars.
If you want to join the Binance Learn and Earn program and earn some extra crypto, then you should do what we suggest below.
Q1 Answer: The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market
Q2 Answer: All are correct
Q3 Answer: Collateralized lending
Q4 Answer: $2 billion
Q5 Answer: TRU
Q6 Answer: All are correct
Q7 Answer: All are correct
Q8 Answer: All are correct
Q9 Answer: Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager
Q10 Answer: All are correct
Q11 Answer: Optimism
Q12 Answer: Exit liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager
Q13 Answer: All are correct
5. The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?
Answer: True
6.How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?
Answer: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing
7. SKALE is Ethereum compatible.
Answer: True
8. How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?
Answer: An unlimited amount
1: Dogecoin is created by programmers Billy Markus and Jackson Palmer.
Ans: True
2: Dogecoin can be used to ___.
Ans: All are correct
3: Dogecoin is an open-source cryptocurrency stemming from a fork of ___.
Ans: Litecoin
4: Which of the following is true?
Ans: Dogecoin has no supply limit
5: Dogecoin is mined using Proof-of-Stake.
Ans: False
6: The Dogecoin community raised over $30,000 worth of DOGE for the Jamaican bobsled team to attend the Sochi Winter Olympics in __.
Ans: 2014
7: The Dogecoin community has earned a reputation for ___.
Ans: Charitable contributions
8: Dogecoin is used as a tipping system on Reddit to reward content creators.
Ans: True
9: Dogecoin is based on a meme?
Ans: True
10: Many Dogecoin enthusiasts see the removal of supply limit as a good choice, because it ___.
Ans: Encourages the spending of the coin and stops early adopters from profiting disproportionately
1. What is Tezos’ native coin?
Answer: tez (xtz)
2. How does Tezos increase security in the network?
Answer: By being deeply decentralized
3. What are some of the types of decentralized applications built on the Tezos blockchain?
Answer: All are correct
4. What are some use cases of Tezos’ native coin?
Answer: Voting rights dan Becoming a validator
5. Who can participate in securing the network?
Answer: Users who delegate their Tez (XTZ) tokens to bakers & Validators called bakers
6. What is the consensus mechanism model used by Tezos called?
Answer: Liquid Proof of Stake
7. Which of the following are true?
Answer: Tezos’ unique self-amending protocol prevents hard forks & Tezos’ code is open-source code
Scan to download
Comments
Leave a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with an asterisk (*).
Comment*
Name*
Email address*