Binance Ankr Quiz Answers: Take the Binance Learn and Earn Quiz to win Ankr crypto for free.
Still search for the latest Binance Ankr quiz answers? Want to earn Ankr crypto for free? Now you’ve come to the right place.
Here are all the answers to the latest Binance Learn and Earn Ankr Quiz.
Question1: Which of the following best describes Ankr?
Answers: Ankr provides decentralized blockchain node infrastructure along with an entire product suite that makes it easier to build and earn on Web3.
Question2: What is the utility of the native ANKR token?
Answers: All are correct.
Question3: Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCs) and Application Programming Interfaces (APIs).
Answers: True.
Question4: Ankr provides Web3 tools for:
Answers: All are correct.
Question5: Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure.
Answers: True.
Question6: What is liquid staking?
Answers: Liquid staking provides instant liquidity for staked assets so users can earn staking rewards and other yields from multiple DeFi strategies at the same time.
Question7: Ankr has been decentralized since day one.
Answers: False.
Question8: Ankr is one of the fastest-growing decentralized infrastructure providers.
Answers: True.
Question9: Who uses the ANKR token?
Answers: All are correct.
Question10: ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO.
Answers: True.
Through Binance Learn and Earn activity, users can win free ANKR rewards and gain basics knowledge about the crypto.
Follow the steps below to earn the ANKR crypto:
And that’s it!
Please note that each Binance Learn and Earn quiz can only be participated once, which means that you can only earn rewards once per quiz.
Sign up for BTCC now to build your own portfolio!
Read More:
Quiz Answers to “A Beginner’s Guide to Buying and Selling Crypto via Binance P2P”
Binance Quiz Answers: Binance Learn and Earn QTUM Quiz Answers
Wild Cash: A Quiz to Earn App by Hooked Protocol
Binance Futures Quiz Answers November 2022 – How to Participate in It?
Pi Coin Price Prediction 2025: Will Pi Coin Be Worth Anything?
Scan to download
Comments
Leave a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with an asterisk (*).
Comment*
Name*
Email address*