Binance ANKR Quiz Answers: Win free cryptos by participating in the Binance Learn and Earn ANKR Quiz.
Here are the answers to Binance Learn and Earn ANKR Quiz:
Q1. Which of the following best describes Ankr?
Answer: Option B
Q2. What is the utility of the native ANKR token?
Answer: All of the above
Q3. Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCS) and Application Programming Interfaces (APIs).
Answer: True
Q4. Ankr provides Web3 tools for:
Answer: All of the above
Q5. Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure
Answer: True
Q6. What is liquid staking?
Answer: Option A
Q7. Ankr has been decentralized since day one.
Answer: False
Q8. Ankr is one of the fastest growing decentralized infrastructure providers.
Answer: True
Q9. Who uses the ANKR token?
Answer: All of the above
Q10. ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO
Answer: True
Sign up for BTCC now to build your own portfolio!
Read More:
Binance Quiz Answers: Binance Learn and Earn QTUM Quiz Answers
Coinbase AMP Quiz Answers: Earn Free AMP Crypto
00 Token Coinbase Answers: Earn Free $3 00 Token Crypto
When Will Pi Coin Launch: Pi Network Phase 4 Release Date
ADA Cardano Price Prediction 2025, 2030 – Is Cardano A Good Investment?
Scan to download
Comments
Leave a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with an asterisk (*).
Comment*
Name*
Email address*